Medlemsrabatt på Sunfleet Carsharing

Sunfleets bilar parkerade utanför Björken 6. Fotograf: Peter Esse

Nu är Sunfleet-bilarna här. Det är en Volvo V40 och en Volvo V70 som står parkerade på gaveln till Björken 6, i korsningen Mariagatan och Sorgenfrivägen.

Som medlem i Malmö Nya Egnahemsförening får man en rabatterad månadsavgift hos Sunfleet. För att kunna nyttja rabatten så ska man skapa ett nytt medlemskap på deras hemsida och där ange en rabatt-kod. Denna kod får ni om ni hör av er till styrelsen på styrelse.mne@gmail.com. Vi kommer också skicka ut koden i samband med nästa infoblad.

Är ni redan medlemmar i Sunfleet? Tyvärr måste ni ändå skapa ett nytt medlemskap för att kunna få nyttja rabatten. Efter att ni har registrerat er på nytt så ska ni maila info@sunfleet.com och meddela att ni har nytt konto så blir det inte dubbelfaktura.  Och vill ni ha ut körstatistik från ert gamla konto innan det stängs så nämner ni bara det i mailet.